Kviečiame į įžangines paskaitas ir treniruotes!

Sveiki visi, kam įdomus požeminis pasaulis :)

Speleoklubas „AENIGMA“ kviečia į 2009/2010 metų speleomokyklą.

Siekdami sudominti speleologija kuo daugiau žmonių, kasmet buriame naują speleomokyklos kartą. Pagrindinis mokyklos tikslas - supažindinti su speleologija, laipiojimo virvėmis technika, urvų tyrimų metodais bei suteikti kitų būtinų speleologui žinių ir įgūdžių. Mokymų programa apima teorinius ir praktinius užsiėmimus.Mokykla bus baigta mokomąja kelione į vieną iš urvų rajonų Kryme arba Kaukaze. Asmenys, išklausę speleologijos mokyklos kursą ir įgiję praktinių įgūdžių dviejų ekspedicijų metu, galės tapti Lietuvos speleologų klubo „Aenigma“ pilnateisiais nariais.
Speleomokykla truks iki 2010 metų balandžio mėnesio. Kas savaitę vyks treniruotės, kas dvi – paskaitos. Bus organizuojami praktiniai užsiėmimai ir žygiai.

Speleomokykla mokama.*
*Speleoklubas „AENIGMA“ yra pelno nesiekianti organizacija. Mokestis už mokyklą yra skirtas tik su mokyklos organizavimu susijusioms išlaidoms padengti (salės nuoma, įranga, spec.priemonės ir pan.)

Pageidaujančius užsiregistruoti prašome pateikti savo kontaktinę informaciją el. paštu: aenigma[eta]speleo.lt

Informaciją apie praėjusių metų speleomokyklą galite rasti čia:

https://speleo.lt/index.php?id=27

https://galerija.speleo.lt/v/renginiai/mokykla2008-2009/

Įžanginės paskaitos ir treniruotės (nemokamos):

Lapkričio 24 d. 19 val. kviečiame jus į dar vieną įžanginę paskaitą-prezentaciją, kurios metu Aidas Gudaitis papasakos apie speleologiją Lietuvoje ir pasaulyje, mūsų klubą, planus, galimybes ir t.t. Paskaitos vieta: VGTU turistų klubas, Saulėtekio al. 11-12 (kaip rasti).

Galite ateiti tiesiai į treniruotes bet kurį penktadienį nuo 18.30 iki 21 val. į treniruočių salę Vytenio 46B (kaip rasti salę, plačiau parašyta speleomokyklos skyrelyje). Susipažinsite su mumis, pačiupinėsite virves ir įrangą, galėsite užduoti jums rūpimus klausimus ir pamėginti palaipioti. Pirma treniruotė - nemokama.

 
Powered by Etomite CMS.