Jau galite balsuoti už fotokonkurso nuotraukas!

Prasidėjo antras speleoklubo „Aenigma“ organizuojamo fotokonkurso „METŲ SPELEONUOTRAUKA“ etapas! Jau galite pamatyti dalyvių atsiųstas nuotraukas, balsuoti už jums patikusias ir jas komentuoti. Konkurse dalyvauja daugiau kaip 150 nuotraukų, kurias atsiuntė 22 dalyviai iš įvairių šalių: Lietuvos, Ukrainos, įvairių Rusijos vietovių (Baškirijos respublikos, Krasnojarsko, Sankt Peterburgo ir kt.), Makedonijos.

Nuotraukos eksponuojamos mūsų internetiniame fotoalbume https://galerija.speleo.lt/v/metu_nuotrauka_2009/ .

Balsuoti už nuotraukas bus galima iki 2010 m. vasario 7 d. Balsavimas internetu anoniminis. Balsavimo metu nuotraukų autoriai taip pat nenurodomi, tačiau jie bus surašyti prie nuotraukų pasibaigus konkursui.

Kaip balsuoti? Tiesiog pažymėkite nuo vienos iki penkių žvaigždučių, matomų po nuotrauka, ir spragtelėkite pele. Skaičiuojant publikos balsus į žvaigždučių skaičių nebus atsižvelgiama, bus skaičiuojamas tik bendras už nuotraukų balsavusiųjų kiekis.

Konkurso eiga:

  • Nuotraukų eksponavimas internetinėje galerijoje, vertinimas ir balsavimas už jas vyks nuo 2010 m. sausio 1 d. iki vasario 7 d. Balsavimas bus anoniminis.
  • Svarbu: pateiktos nuotraukos bus eksponuojamos sugrupuotos pagal temines kategorijas, tačiau vertinamos bus bendrai, neatsižvelgiant į kategorijas.
  • Nuotraukas vertins 5 profesionalių fotografų ir speleologų komisija. Internetinio balsavimo rezultatai turės papildomą svorį nuotraukų įvertinimui. Laimėtojai bus paskelbti ir apdovanoti ne vėliau kaip 2010 m. vasario 16 d.

Daugiau apie fotokonkursą galite pasiskaityti jam skirtame skyrelyje.

Prizai:

Trečiąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais.

Antrąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir graviruotu karabinu.

Pirmąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir prizu.

Prizus konkurso nugalėtojams suteiks speleoklubas „Aenigma“ bei žurnalai „National Geographic Lietuva“, „GEO“ ir „Foto“.

    

 

 
Powered by Etomite CMS.