Jau galite balsuoti už konkurso nuotraukas!

Prasidėjo antras speleoklubo „Aenigma“ organizuojamo fotokonkurso „METŲ SPELEONUOTRAUKA 2012“ etapas! Jau galite pamatyti dalyvių atsiųstas nuotraukas, balsuoti už jums patikusias ir jas komentuoti. Šiemet turime kaip niekada daug nuotraukų ir dalyvių - 35 dalyviai iš 16 šalių atsiuntė net 267 nuotraukas!

Nuotraukos eksponuojamos mūsų internetiniame fotoalbume https://galerija.speleo.lt/v/fotokonkursai/metu_nuotrauka_2012/ .

Balsuoti už nuotraukas bus galima iki 2013 m. vasario 07 d. Balsavimas internetu anoniminis. 

Kaip balsuoti? Tiesiog pažymėkite nuo vienos iki penkių žvaigždučių, matomų po nuotrauka, ir spragtelėkite pele. Skaičiuojant publikos balsus į žvaigždučių skaičių nebus atsižvelgiama, bus skaičiuojamas tik bendras balsavusiųjų už nuotrauką kiekis.

Šiemetinio konkurso statistika:

 

  • Gausiausiai dalyvaujanti šalis tradiciškai išlieka Rusija - 10 dalyvių iš Ufos, Maskvos, Sankt-Peterburgo, Rostovo-Na-Donu, Samaros, Novosibirsko, Koroliovo ir Gelendžiko atsiuntė 80 nuotraukų.
  • Antroje vietoje - Ukraina. 49 nuotraukas pateikė 6 dalyviai iš Simferopolio, Sevastopolio, Kijevo ir Poltavos.
  • 3 dalyviai iš Ispanijos pateikė 28 nuotraukas, o 2 dalyviai iš Lietuvos - 30 nuotraukų.
  • Taip pat turime keletą dalyvių iš tolimesnių pasaulio kampelių: Brazilijos, JAV, Svazilendo, Indonezijos.
  • Likusias nuotraukas pateikė dalyviai iš įvairių Europos šalių: Italijos, Slovėnijos, Bosnijos ir Hercegovinos, Bulgarijos, Kroatijos, Rumunijos, Jungtinės Karalystės ir Vokietijos.

 

Konkurso eiga:

  • Nuotraukų eksponavimas internetinėje galerijoje, vertinimas ir balsavimas už jas vyks nuo 2013 m. sausio 08 d. iki vasario 07 d. Balsavimas bus anoniminis.
  • Svarbu: pateiktos nuotraukos bus eksponuojamos sugrupuotos pagal temines kategorijas, tačiau vertinamos bus bendrai, neatsižvelgiant į kategorijas.
  • Nuotraukas vertins 5 profesionalių fotografų ir speleologų komisija. Internetinio balsavimo rezultatai turės papildomą (bet ne lemiamą) svorį nuotraukų įvertinimui - jie bus skaičiuojami kaip šešto komisijos nario balsai. Laimėtojai bus paskelbti ir apdovanoti ne vėliau kaip 2013 m. vasario 17 d.

Daugiau apie fotokonkursą galite pasiskaityti jam skirtame skyrelyje.

PRIZAI:

Trečiąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir speleoklubo "Aenigma"  įsteigtu prizu - Petzl firmos žumaru ASCENSION.

Antrąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir speleoklubo "Aenigma"  įsteigtu prizu - Petzl firmos nusileidimo įtaisu STOP. 

Pirmąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir  speleoklubo "Aenigma" įsteigtu prizu - Petzl firmos nusileidimo įtaisu STOP. 

 

Konkurso rėmėjas ir organizatorius:

 

 

 
Powered by Etomite CMS.