Jau galite balsuoti už konkurso nuotraukas!

Prasidėjo antras speleoklubo „Aenigma“ organizuojamo fotokonkurso „METŲ SPELEONUOTRAUKA 2013“ etapas! Jau galite pamatyti dalyvių atsiųstas nuotraukas, balsuoti už jums patikusias ir jas komentuoti. Šiemet fotokonkursas startavo vangiau nei ankstesniais metais, bet paskui įsivažiavo. Turime ne ką mažiau dalyvių nei anksčiau - 29 iš 11 skirtingų valstybių, o kadangi sumažinome iš vieno dalyvio priimamų nuotraukų kiekį nuo 15 iki 5, nuotraukų skaičius mažesnis, bet vis tiek įspūdingas - 119. Ir daugelis jų - tikrai labai geros!

Nuotraukos eksponuojamos mūsų internetiniame fotoalbume https://galerija.speleo.lt/v/fotokonkursai/metu_nuotrauka_2013/ .

Balsuoti už nuotraukas bus galima iki 2014 m. vasario 07 d. Balsavimas internetu anoniminis. 

Kaip balsuoti? Tiesiog pažymėkite nuo vienos iki penkių žvaigždučių, matomų po nuotrauka, ir spragtelėkite pele. Skaičiuojant publikos balsus į žvaigždučių skaičių nebus atsižvelgiama, bus skaičiuojamas tik bendras balsavusiųjų už nuotrauką kiekis.

Įdomioji statistika:

 

  • Gausiausiai dalyvaujanti šalis tradiciškai išlieka Rusija - 9 dalyviai iš įvairių jos kampelių atsiuntė 39 nuotraukas.
  • Antroje vietoje pagal dalyvių skaičių - Lietuva. Po šiokių tokių paraginimų broliai lietuviai susigriebė ir penkiese pateikė 14 nuotraukų.
  • Ukraina taip pat neatsilieka: 4 dalyviai pateikė 18 nuotraukų, o vieną dalyvį turime nekonkursinėje programoje.
  • Likusias nuotraukas pateikė dalyviai iš įvairių Europos šalių: Italijos, Ispanijos, Slovėnijos, Kroatijos, Slovakijos, ir iš tiek tiek toliau - JAV, Brazilijos ir Pietų Afrikos.

 

 

Konkurso eiga:

  • Nuotraukų eksponavimas internetinėje galerijoje, vertinimas ir balsavimas už jas vyks nuo 2014 m. sausio 08 d. iki vasario 07 d. Balsavimas bus anoniminis.
  • Svarbu: pateiktos nuotraukos bus eksponuojamos sugrupuotos pagal temines kategorijas, tačiau vertinamos bus bendrai, neatsižvelgiant į kategorijas.
  • Nuotraukas vertins 5 profesionalių fotografų ir speleologų komisija. Internetinio balsavimo rezultatai turės papildomą (bet ne lemiamą) svorį nuotraukų įvertinimui - jie bus skaičiuojami kaip šešto komisijos nario balsai. Laimėtojai bus paskelbti ir apdovanoti ne vėliau kaip 2014 m. vasario 17 d.

Daugiau apie fotokonkursą galite pasiskaityti jam skirtame skyrelyje.

 

PRIZAI:

Pirmąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir  speleoklubo "Aenigma" įsteigtu prizu - Petzl firmos nusileidimo įtaisu STOP. 

Antrąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir speleoklubo "Aenigma" įsteigtu prizu - Petzl firmos žumaru ASCENSION.

Trečiąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir speleoklubo "Aenigma" įsteigtu prizu - trimis Petzl firmos karabinais OK.

 

Konkurso rėmėjas ir organizatorius:

 
Powered by Etomite CMS.