Mūsų klubo Aenigma DEŠIMTASIS gimtadienis visai čia pat!

Švęsime kovo 5-6 d. kaimo turizmo sodyboje "Paupis".

Kviečiame dalyvauti visus: esamus, buvusius, norinčius tapti speleologus, jų šeimos narius ir draugus, kitus prijaučiančius, palaikančius, remiančius.
Pradžia šeštadienį, kovo 5 d., nuo 14 val.
Programoje: klubo veiklos retrospektyva, viktorina, kelionių pasakojimai ir pristatymai, filmų vakaras, šiltas bendravimas, suneštinės vaišės ir karšta pirtis.

Kartu įvyks ir klubo Aenigma visuotinis narių susirinkimas. Šiais metais rinksime naują Tarybą, Pirmininką.

Kaip rasti sodybą:

Sodyba yra 5 km atstumu nuo kelio Vilnius-Šalčininkai. Iš Vilniaus važiuojama Lydos plentu iki miestelio Jašiūnai (35 km ). Jašiūnuose pirmoje sankryžoje (prieš degalinę) sukama į dešinę Pirčiupio link ir važiuojama per visą miestelį. Išvažiavus iš Jašiūnų, važiuojama pagrindiniu keliu, pravažiuojamas geležinkelis ir toliau važiuojama iki kairiojo posūkio į Gerviškes. Sukama į Gerviškes, įvažiuojama į Sližiūnų kaimą, pervažiuojamas tiltas per Merkio upę ir važiuojama apie 100 m. iki rodyklės „Paupis 0,5“. Pagal rodyklę sukama į dešinę, važiuojama žvyrkeliu apie 300 m. Pakilus į kalniuką, už baltų plytų dviejų aukštų aptverto namo dešinėje kelio pusėje iš karto sukama į dešinę. Pasibaigus namo tvorai, sukama į kairę. Dar 200 m. ir Jūs „Paupio sodyboje“. Kelionės iš Vilniaus trukmė 45 min.

Dar keletas organizacinių niuansų.

Sodybą šventei dovanoja klubas. Taigi Jums tai nieko nekainuos - belieka atvažiuoti ir švęsti.

Vaišės suneštinės. Pasiimkite sau ir draugui.

Tortą Agnytė pasižadėjo iškepti. Tai net nekyla abejonių, kad pirštukus nusilaižysit
wink jaustukas

Prieš sulindimą trobon, - tradiciškai, - galvojam, kad reikėtų prasieit ir pasižvalgyt po apylinkes. Nes kaip taisyklė - tai būna viena iš įsimintinesnių klubo gimtadienio dalių. Taigi norintys pasivaikščioti kviečiami atvykti valandėle anksčiau, t.y. apie 13 val.

Kam nesudėtinga, - įsimeskit miegmaišius. Kadangi išankstinės registracijos į renginį nevykdom, o kambarių su patogumais skaičius ribotas. Pirmenybė į kambarius su lovomis bus šeimynoms su mažais vaikais.

 
Powered by Etomite CMS.