Nuo speleo klubo "Aenigma" įkūrimo 2006 m. iki šiol esame sukaupę ir patalpinę į šią klubo svetainę speleo.lt duomenų apie Lietuvos speleologus.
Pagal Bedrąjį duomenų apsaugos reglamentą, turime pasitikslinti, ar Jūs neprieštaraujate tokiam Jūsų duomenų rinkimui bei viešinimui. Visi klubo "Aenigma" turimi duomenys apie Lietuvos speleologus yra paskelbti Lietuvos speleologų sąraše  bei galimai kelionių aprašymuose (dalyviai).
Nuotraukos, kuriose Jūs galite būti užfiksuotas - svetainės galerijoje.

Jeigu Jūs prieštaraujate tokiam Jūsų asmens duomenų rinkimui ir viešinimui, prašome mums apie tai pranešti el. paštu taryba@speleo.lt ir mes nedelsiant panaikinsim turimą informaciją apie Jus. Kol negauname Jūsų kreipimosi dėl duomenų panaikinimo, - laikome, kad Jūs neprieštaraujate dėl Jūsų duomenų tvarkymo ir viešinimo.
Taipogi prašome mus informuoti, jei pateikta informacija yra netiksli, klaidinga.
Jei Jūsų sąrašuose nėra, bet norite kad informacija apie Jus taip pat būtų įtraukta, - prašome pateikti norimą viešinti informaciją apie save anksčiau nurodytu el. paštu. Informacijos apie save pateikimą laikome Jūsų sutikimu ją viešinti speleo.lt svetainėje.


 
Powered by Etomite CMS.